Susține și tu Gala Studenților Originari din Republica Moldova prin intermediul crowdfunding-ului

gala-main

Gala Studenților Originari din Republica Moldova este o festivitate anuală care premiază cei mai buni studenți moldoveni plecați la studii peste hotarele țării. În acest an organizatorii au nevoie de ajutorul nostru căci pentru a nu se asocia cu politica au renunțat la susținerea financiară din partea guvernului. Astfel, fiecare dinte noi poate contribui la organizarea Galei.

În acest scop, a fost lansată o platformă de crowdfunding, unde cei care doresc să contribuie cu donații pentru a ajuta la realizarea proiectului, o pot face online. Membrii echipei de organizare vin cu următorul mesaj către cei aflați peste hotare: „În această toamnă, Diaspora a demonstrat că este o voce, că îi pasă de ce se întâmplă acasă, că este activă, mobilizată… că este o forță. GSORM este primul proiect al diasporei, pentru diasporă și finanțat de diasporă ! GSORM promovează tinerii talentați de peste hotare, în a căror potențial crede și pe care îi vrea implicați în realitatea de acasă ! Societatea trebuie să îi cunoască ! Ei au un cuvânt de zis ! Trebuie să îl facem auzit!”.

La cea de a patra ediție a Galei au fost depuse 129 de dosare din 25 țări. Studenții moldoveni au aplicat la concursul de Excelență pentru a-și prezenta atât succesele academice, precum și cele ce țin de activitățile extracurriculare. Diaspora RM și-a exprimat admirația și respectul față de acești tineri și le urează multă baftă în concurs.

Menționăm că platforma de crowdfunding recompensează donatorii în dependență de sumele donate pe site, care pot începe de la 1 euro. Astfel, cei care donează peste 100 de euro vor primi automat o invitație personalizată la evenimentul care se va desfășura în data de 28 decembrie, iar numele acestora va fi inclus pe website-ul Galei, într-o rubrică destinată susținătorilor GSORM. Cei care vor dona mai mult de 250 de euro pot beneficia de recompensele corporative, care pe lângă invitația personalizată la Gală, vor include și afișarea logo-ului pe website în calitate de parteneri oficiali ai proiectului.

A rămas mai puțin de o săptămână până la închiderea campaniei de crowdfunding. Cei care vor dori să contribuie la susținerea proiectului o pot face aici.

În acest an ceremonia de premiere va avea loc pe 28 decembrie.

gala

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente