(video) Patru tineri au fost reținuți în cazul fetei răpite din Ialoveni. Ce pedeapsă riscă

collage

Poliția a găsit fata de 19 ani din satul Țipala, care a fost răpită de iubitul său, în seara zilei de 7 decembrie din fața unui centru comercial din Capitală. Astfel, pe marginea cazului au fost reținuți patru tineri, cărora le-a fost deschis dosar penal pentru răpire.

Tânăra, urcată cu forţa într-un automobil de către nişte tineri în preajma unui centru comercial, a fost găsită în raionul Basarabeasca, unde fusese dus de răpitorul său de 22 ani, cu care anterior ar fi avut relaţii.

Ceilalți trei invivizi, cu vârstele cu prinse între 20 ani şi 23 ani, au fost localizaţi şi reţinuţi în Chişinău. Toţi patru bănuiţi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru răpire de persoană.

Doi dintre aceştia anterior au fost judecaţi pentru jaf şi huliganism, iar unul se afla în căutare pentru escrocherii.

În cadrul audierilor demarate indivizii au declarat cu lux de amănunte circumstanţele incidentului, iar fostul prieten al victimei a declarat că, ar fi recurs la acţiuni violente din cauza geloziei, victima fiind văzută în anturajul unor tineri necunoscuţi.

Dacă instanţa de judecată îi va recunoaşte vinoveţi de cele incriminate, atunci ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 ani până la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente