Detalii cum îți poți procura bilet pentru TEDxChisinau: Superposition

11229692_1025029074195819_5624703150890074650_n

Duminică, 11 decembrie, comunitatea TEDxChisinau organizează un nou eveniment cu genericul TEDxChisinau: Superposition. Acesta va avea loc la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, iar biletele pentru eveniment mai pot fi achiziționate vineri și sâmbătă, dar și duminică direct de la eveniment (în limita stocului disponibil).

Acestea sunt disponibile în vânzare în formă fizică la Propaganda Café, str. Alexei Sciusev 70, (doar pentru parter) și online pe platforma Fest.md.

Prețul biletelor:

Balcon – 250 lei
Parter – 350 lei

tedxchisinau_crossroads_tickets

La eveniment vor participa speakeri din 5 țări ce vor ține discursuri despre cum o simplă idee ori întâmplare poate influența și chiar schimba cu adevărat viața unor oameni sau comunități întregi. Vezi aici lista completă a speakerilor.

Fiecare dintre noi are o mulțime de opțiuni și oportunități pe tot parcursul vieții. Starea de „superposition” este darul pe care l-am primit cu toții: să te afli într-un singur loc, într-o singură persoană, dar să ai capacitatea să alegi dintr-o mulțime de posibilități și direcții. Această stare de „superposition” înlătură oricare bariere. Viața noastră, prin urmare, ca și noi, poate alege dintr-o multitudine de căi și direcții, dar este important să conștientizăm că anume alegerile pe care le facem, definesc ceea ce vom deveni. Iar prin valorificarea acestui potențial, noi rupem barierele și limitele pe care ni le-am setat noi înșine”, susțin organizatorii evenimentului.

Ultimul eveniment organizat de echipa TedxChișinău a avut loc în aprilie 2015.

Despre TEDxChișinău

În spiritul ‘idei care merită împărtășite’, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care împărtășesc o experiență tip TED. TEDxChișinău s-a alăturat inițiativei internaționale la sfârșitul anului 2010, când au luat naștere și conferințele locale din întreaga lume. Pentru mai multe informatii accesați www.tedxchisinau.com și pagina de Facebook.

Despre TED

TED este o organizație non-profit devotata ideilor care se ghideaza dupa dictonul Ideas Worth Spreading. A inceput acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în maximum 18 minute. Printre speakerii care au urcat pe scena TED s-au numărat Bill Gates sau Bill Clinton. Pentru mai multe informații accesați www.ted.com și pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente