(video) Scene fierbinți și pasionale în cel de-al doilea trailer al filmului Fifty Shades Darker

fiftyshades

Producătorii „Fifty Shades Darker” au făcut public cel de-al doilea trailer al filmului, care îi înfățișează pe Anastasia Steele și Christian Grey din nou împreună, în noi scene palpitante.

În cele două minute și jumătate, realizatorii peliculei dezvăluie că Anastasia și Christian devin mai apropiați, dar totodată în viața acestora apar fostele „supuse” ale acestuia. Astfel, în timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei. Elena Lincoln, una din foste o întreabă „Crezi că ești prima femeie care a încercat să-l salveze?”.

În plus șeful Anastasiei Jack Hyde (Eric Johnson) devine mult prea familiar față de ea. Fifty Shades Darker, produs după a doua carte din trilogia lui E. L. James, se va lansa chiar de Ziua Îndrăgostiților, în februarie 2017.

Trailerul distribuit ieri pe canalul oficial de YouTube Fifty Shades a adunat deja peste 1,5 milioane de vizualizări. Urmăriți-l aici:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente