Sfaturi pentru studenți: Cinci tehnici de a găsi inspirația în timpul sesiunii

admitere

Sesiunea de iarnă se apropie cu pași grăbiți și toți studenții intră în febra pregătirilor. Unii învață până la epuizare, alții își pregătesc copiuțile. Iată, că noi am cules de pe internet cele mai igenioase metode de inspirație ale studenților.

Telefonul mobil şi ShMessenger

Această metoda presupune să ai un prieten care să te ajute și să-ți rezolve subiectele, în afara sălii de examen. ShMessenger este un Yahoo Messenger gratuit pentru telefoane mobile. Ceea ce îl face mai tare decât alte programe este că poate trimite și fotografii. Astfel, tu fotografiezi condițiile și le trimiți prietenului, acesta le rezolvă și îți trimite rezolvarea.

Casca Wireless

O altă metodă este cu ajutorul căștii wireless. Aceasta se introduce în ureche și este complet invizibilă, neputând fi văzută de către profesor sau alți colegi. Casca se conectează la un telefon sau un mp3 player și astfel poți asculta colegul care te ajută sau înregistrarea MP3 făcută de acasă.

Metoda sticlei de suc

Ai nevoie de o imprimanta color şi de oarece îndemânare în Photoshop pentru a „măslui” o etichetă care să pară originală. Pe ea vei scrie tot ce ai nevoie ca să treci examenul. Tot ce trebuie să faci apoi este să lipești eticheta sticlei.

Metoda pixului cu ultraviolete

Pe scurt, e vorba despre un pix cu care dacă scrii, nu se vede nimic. La capătul lui are o lumina mov pe care dacă o pui peste foaie vezi ce ai scris.

Metoda „Pe sub banca”

Tot ce trebuie să faci este să iei o foaie A4 sau mai mica și să scrii pe ea tot ce ai nevoie. La final o lipești sub banca. Apoi, când ai nevoie să afli ceva, te faci ca scapi pixul pe jos și cât ești sub bancă ridici capul și te uiți. Nu sta prea mult, pentru că ai putea da de banuit.

Totuși, cel mai bine este să studiați materialul învățat, noi vă urăm succese!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente