(foto, video) Shopping MallDova a dat startul sărbătorilor de iarnă!

274a5544

Shopping MallDova a intrat oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă! Startul a fost marcat de aprinderea luminițelor de pe cel mai spectaculos brad de Crăciun din țară. Evenimentul a fost însoțit de un spectacol interactiv cu scenete și concursuri pentru copii, dansuri și cântece de Crăciun, muzică corală și colinde, care au creat atmosfera feerică pentru sărbătorile de iarnă.

Natalia Rogovschii, director de marketing, Shopping MallDova: „Evenimentul de aprindere a luminițelor pe bradul de Crăciun reprezintă startul celui mai frumos sezon din an. Un decor impresionant și o atmosferă feerică îi așteaptă pe toți să se bucure de sărbătorile de iarnă aici, la Shopping MallDova.”

Feeria sărbătorilor de iarnă va cuprinde un program special atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, plin cu ateliere de creație, spectacole ale teatrului de păpuși „Licurici”, concerte pentru toate gusturile. Ziua de Crăciun, 25 decembrie, va fi marcată prin tradiționalul Carnaval pentru copii la ora 16:00 și un concert inedit cu Vali Boghean Band, seara la 18:00.

Conform tradiției, cutia poștală a lui Moș Crăciun este pregătită pentru scrisorile tuturor copiilor, iar cele mai sincere și mai emoționante dorințe vor fi îndeplinite neapărat.

În perioada 3 decembrie 2016 – 5 ianuarie 2017, la Shopping MallDova toți vizitatorii vor avea parte de multe surprize și activități distractive pentru toată familia, de la mic la mare.

Diana, vizitatoare: „Pentru noi este o tradiție să venim aici în fiecare an împreună cu bunicii, cu copiii. Avem unde să facem poze, îl avem pe Moș Crăciun căruia îi spunem poezii și care ne face și cadouri. ”

Ruslan, vizitator: „Bradul este foarte frumos! Pentru copii a fost o surpriză să se apropie de Moș Crăciun, să stea în brațe și să-i spună dorințele.”

Olga, vizitatoare: „Ne bucurăm foarte mult că avem în Moldova și noi un locșor unde putem să venim cu familia, să ne odihnim și, totodată, să facem și un shopping.”

Magia Crăciunului la Shopping MallDova va culmina cu Marea Tombolă de sărbători, care se va desfășura pe 5 ianuarie.Toți vizitatorii Shopping MallDova, care în perioada sărbătorilor (3 decembrie 2016 – 5 ianuarie 2017) vor face cumpărături în sumă de minim 300 de lei, vor putea primi multe cadouri generoase de la Moșul, inclusiv:

  • 5 valize Samsonite pentru copii
  • 5 valize Samsonite pentru adulți
  • și marele premiu: o maşină Hyundai Creta 2016!

Shopping MallDova te așteaptă la o lună întreagă de distracție, unde toată familia se poate bucura de feeria surprizelor de Crăciun!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente