Un nou feature pe Instagram. Platforma îți permite să dezactivezi comentariile la fotografii

instagram

Instagram, ca orice altă rețea socială online, are o problemă majoră cu trolii. Se pare însă că printr-un nou update a devenit mai eficientă în a o remedia, informează diez.md cu referire la playtech.ro.

După ce în urmă cu ceva timp, Instagram a introdus un sistem prin care puteți bloca anumite cuvinte din comentariile care apar la fotografiile voastre, aceeași companie vă permite să dezactivați complet comentariile pentru fiecare postare nouă pe care o faceți pe platformă. Această funcție se va scunde în spatele unui buton marcat Advanced Settings pe care îl veți vedea la fiecare postare nouă. Acolo, după cum se poate vedea și în captura de mai jos, va exista un switch marcat Turn off Commenting. Merită reținut că în orice moment după ce ați făcut postarea, puteți reveni asupra deciziei, reactivând comentariile. Momentan nu puteți dezactiva comentariile global, pentru toate postările pe care urmează să le realizați pe Instagram, dar sunt mari șanse ca această funcție să fie de asemenea introdusă în viitorul apropiat.

instagram-fara-comentarii

În plus, pentru a vă manifesta aprecierea și suportul pentru un comentariu la o imagine sau clip postat, acum puteți face click pe noul buton „inimă” din dreptul fiecărui comentariu. Utilizatorii de conturi private pe Instagram au fost nevoiți din totdeauna să aprobe persoanele care îi pot urmări. Prin update-ul de azi, este foarte ușor să dezactiveze posibilitatea unei persoane de a le vedea postările, fără să folosească block. Respectivii nu vor primi nici un fel de notificare în acest sens.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente