Vrei să îți dezvolți gândirea creativă? Formează o echipă și înscrie-te în cursa Odyssey of the Mind 2017

863ec9f6-366e-4e3a-8a29-7f40f870f350-620×349

Înveți într-o școală cu elevi activi și dornici de acțiune? Ai profesori care te susțin și acceptă ușor provocarea de a fi mentori ai inițiativelor tale? Atunci creează echipa ta și implică-te în programul Odyssey of the Mind. OotM te va ajuta să îți dezvolți gândirea creativă, abilităţile de soluţionare a problemelor cu grad diferit de complexitate prin intermediul activităților interactive. Plus, este o oportunitate de a-ți perfecționa limba engleză.

Implicându-te în program, vei avea ocazia să transformi activitățile tale extracurriculare întru-un proces distractiv și continuu de învățare, îți vei fortifica spiritul de echipă și abilitățile comunicaționale, îți vei căli personalitatea și îți vei asuma mult mai ușor riscurile. Astfel, programul va servi drept trambulină în cariera profesională, în orice domeniu.

Pentru a participa, trebuie să:

1. Ai inițiativă;
2. Cunoști limba engleză, programul se desfășoară în limba engleză;
3. Găseşti încă 6 prieteni/colegi cu care ți-ar plăcea să pregătești o scenetă de 8 minute;
4. Găsești un antrenor (>18 ani) care să vă ghideze în procesul de pregătire a scenetei.

Formularul de înregistrare îl puteți completa AICI. Odată completat, echipa ADC vă contactează pentru a vă transmite problemele pentru anul 2016-2017. Deadline de înregistrare este 1 februarie, 2017, ora 18:00.

Soluțiile identificate de întreaga echipă vor fi prezentate la Competiția Națională Odyssey of the Mind Moldova 2017, ce va avea loc la finalul lunii februarie. Data concretă va fi anunțată pe parcurs.

Pentru detalii accesați ghidul programului Odyssey of the Mind în care este explicat tot procesul de creare a echipei, specificul programului și etapele de soluționare a problemei.

Vedeți mai jos o mică descriere a problemelor.

e32538

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente