Feeria Darurilor 2016: Locul unde vei găsi cadourile perfecte de Crăciun pentru cei dragi

unnamed

Art-salon molDeco vă invită la cea de-a VI-a ediție a Târgului de Crăciun FEERIA DARURILOR 2016. De această dată evenimentul va fi dedicat decorului pentru casă, iar cei 17 participanți vor oferi piese deosebite de autor, create în cea mai mare parte în exemplar unic.

Veți putea alege pentru oamenii dragi cadouri selectate cu multă grijă, de cea mai bună calitate, piese unicat de ceramică, pernuțe și panouri decorative, obiecte din lemn natural, păpuși și compoziții exclusive lucrate manual, lumânări, cutii, ilustrate, jucării, precum și multe altele.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de un recital acustic de excepție cu formația „Cuibul”.

 

2016-feeria_afis

 

Ca de fiecare dată scopul evenimentului este unul caritabil. Anul acesta banii vor fi donați unei tinere care a crescut în internat, Svetlana Codreanu. Povestea vieții sale este una foarte tragică, fiind nascută într-o familie cu 7 copii, a rămas orfană de ambii părinți de la vîrsta de 5 ani. Astăzi Svetlana este beneficiara „Asociației Raionale de Educare a Adulţilor Prutul de Sus” din or. Edineț, iar visul ei este sa-și cumpere o casă, pentru a putea oferi fiului său de 6 ani o viață demnă. O parte din banii necesari Svetlana a reușit să-i adune pe un cont bancar, datorită perseverenței sale și talentului de a picta. Prin participarea la FEERIA DARURILOR,  putem contribui ca acest vis să fie realizat în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Intarea este de doar 20 lei, bani care vor fi donați în totalitate și vor permite participarea la o tombolă cu cadouri generoase.

FEERIA DARURILOR 2016 va avea loc, sâmbătă, 17 decembrie între orele 13.00-17.00 pe adresa salonului molDeco, bd. Moscova 14/1.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina organizatorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente