(video) Droguri și seringi utilizate, depistate în biroul unui angajat din cadrul Preturii Centru

20161202_114532
Foto: Igp.gov.md

La 2 decembrie 2016, ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții în biroul de serviciu al funcționarului public, specialist principal în cadrul Preturii sectorului Centru din municipiul Chişinău, care la 25 noiembrie, a fost reținut în flagrant în timp ce comercializa droguri de tip heroină.

Astfel, din biroul suspectului au fost ridicate seringi utilizate cu urme de sânge, dar și alte substanțe, obiecte, instrumente, utilizate la prepararea heroinei și un pachețel confecționat artizanal din folie de staniol în care se afla un gram de heroină.

În urma acțiunilor întreprinse, se denotă faptul că persoana reținută nu era antrenată numai în distribuirea drogurilor, dar și în consumul acestora la locul de muncă.

Reamintim că în timpul reținerii, asupra acestuia au fost depistate aproximativ 0,5 gr de substanță solidă asemănătoare cu heroina. Pentru demonstrarea vinovăției acestuia, a fost efectuată o achiziție de control, fiind procurată prin intermediul unui investigator sub acoperire o doză de heroină. Un gram de heroină funcționarul îl realiza la prețul de 2.400 de lei.

Actualmente, suspectul este arestat pentru 30 de zile. Anterior, acesta a fost condamnat pentru infracțiuni similare. Dacă i se va dovedi vinovăția, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente