Comunicarea nu are limite! Samsung J1 mini cadou și 12 GB trafic internet la doar 200 lei, cu abonamentele Smart de la Unite

bbd-voce

Comunicarea cu cei dragi nu este niciodată îndeajuns, iar de sărbători în special. De aceea, Unite are grijă ca tu să te poți bucura din plin de magia sărbătorilor de iarnă. Alege abonamentul Smart L la doar 200 de lei și utilizează banii din cont așa cum îți dorești, pentru 12 GB de Internet sau 600 de minute naționale.

În plus, pentru o atmosferă desăvârșită, dacă ești abonat la un serviciu Moldtelecom și alegi abonamentul Smart L, la conectare îți oferim cadou un smartphone Samsung J1 mini pentru a vorbi cu toți cei dragi din orice colț al țării.

Abonamentele Smart sunt special gândite pentru tine, ca să poți comunica exact așa cum îți place, utilizând doar serviciile de care ai nevoie: MB, minute sau SMS la cele mai avantajoase tarife. Ai apeluri și SMS naționale la doar 1 leu, iar Internet mobil la doar 5 bani per MB. Imaginează-ți, din contul banilor din abonament, de sărbători alegi fie să expediezi mesaje cu urări de bine, fie să-i apelezi pe toți cei dragi ca să le simți căldura sau poate să comunici prin internet, fără să-ți rămână servicii SMS, minute sau MB neutilizați.

Pentru că Unite este rețeaua perfectă pentru smartphone-uri, aici primești atât internet, cât nu ai la alt operator. Explorează și trăiește o experiență deosebită de navigare oriunde în țară te-ai afla, cu noul tău smartphone Samsung J1 mini primit cadou la conectare.

 

smart-600x400-ro

Mai mult, acum ai televiziune pe smartphone, tabletă și laptop oriunde te-ai afla și oricând îți dorești cu serviciul Multiscreen Go, care este disponibil tuturor abonaților oricărui operator din țară, iar la conectare din 1 decembrie până pe 15 ianuarie, poate fi utilizat gratuit până pe 31 martie 2017.

Unite are 96% acoperire teritorială.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente