(video) Oazu Nantoi despre lipsa rampelor de acces în Chișinău: Bateți în noi, la nivel municipal

76b3a597-e1c7-4196-82a8-a56b3ee8c537_cx0_cy2_cw0_w987_r1_s_r1
Foto: Vasile Botnaru/RFE

Astăzi, 3 decembrie, s-a lansat expoziția de fotografii „Farmecul aparte al orașului Chișinău redat prin geamurile sale”, care a avut drept scop scoaterea în evidență a problemei inaccesibilității orașului Chișinău pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Prezent la eveniment, consilierul municipal Oazu Nantoi a menționat că problema este la nivel municipal.

„Noi trăim într-o societate dezumanizată. Banul a orbit lumea. Se ajunge la situația în care o generație de mame își leapădă copiii și pleacă după bani. Eu ceva nu înțeleg. Și totodată… când intri în sala aceea de ședință, mi se face scârbă, deoarece există atâta câinism, atâta agresivitate. În legătură cu aleșii locali, cu aleșii la nivel național, e așa cum glumesc eu, în Biblie se scrie: „Bateți  și vi se va deschide. Așa că bateți în noi, la nivel municipal”, a menționat Oazu Nantoi.

Expoziția dată este rezultatul unui an de muncă al fotografului Ramin Mazur și a autoarei proiectului Djein Vacari. Mai multe despre ideea expoziției aflați într-un articol anterior pe #diez.

https://www.instagram.com/p/BNj1vOqj_Ha/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente