Vrei să-ți dezvolți abilitățile de orator? Înscrie-te la un training și învinge frica de a vorbi în public

unnamed

Ești tânăr, entuziasmat și dornic de a-ți manifesta personalitatea? Visezi la o carieră de succes sau să-ți descoperi abilitățile de lider? Poți participa la Speech Leader – un proiect apolitic și nonprofit, organizat cu scopul de a oferi dezvoltare personală și profesională tinerilor din R. Moldova.

Prin intermediul sesiunilor de training și atelierelor de lucru vei reuși să însușești arta oratoriei și să devii GURU în crearea prezentărilor. Pe parcursul celor 3 weekend-uri, trainerii specializați în psihologie, public speaking, design și dicție, te vor ajuta să învingi fricile de a vorbi în public, comunicând elocvent și convingător. Iată ce vei afla participând în acest proiect:

# vei afla despre șiretlicuri eficiente de captare a atenției publicului și argumentarea persuasivă a interlocutorului, utilizând instrumente de design pentru a crea cele mai inspirate prezentări;

# frica de a expune o idee, chiar și genială, are la bază diverse motive ce devin bariere psihologice, astfel la Speech Leader vei învăța să le descoperi și să le depășești, aprofundând cunoștințele teoretice și practice;

# la finalul proiectului, în cadrul evenimentului de premiere, vei fi provocat să prezinți un discurs pe o tematică socială în fața publicului, care va evalua prestația participanților.

Evenimentul final va fi unul deschis cu intrare gratuită pentru toți doritorii. Perioada proiectului este 7-23 ianuarie 2017.

Dacă ai vârsta cuprinsă între 18-27 de ani, atunci te poți înscrie completând acest formular de participare, până la 15 decembrie 2016.

Proiectul a fost conceput și dezvoltat în ediția de toamnă a școlii britanice „ВЗЛЁТ” din 24-28 Septembrie 2016. Proiectul este realizat cu suportul financiar al Ambasadei Marii Britanii la Chișinău și sub mentorarea Agenției digitale Granat. Urmăriți detalii și pe pagina de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente