Moldovenii de la Chicago organizează un concert în susținerea copiilor cu dizabiltăți din Moldova

cover_photo
Foto: simbol/vmargineanu.com

Moldovenii de la Chicago vor organiza concertul de caritate „GALLOP FOR HOPE” în susținerea copiilor cu dizabilități mintale din Republica Moldova.

În cadrul concertului vor evolua artiștii moldoveni Victor Duneco și Viorica Balaban, Friends Band of Chicago care vor aduce multă energie, distracție maximă și dansuri tradiționale, scrie moldova9.com. În prețul biletului sunt incluse degustare de vinuri, o cină cu bucate tradiționale moldovenești și posibilitatea de a câștiga cadouri în urma unei extrageri la loto.

Banii adunați vor fi investiți în dezvoltarea unui program terapeutic inovativ, GALLOP MOLDOVA, care oferă instruiri de reabilitare pentru 100 de copii cu nevoi speciale din toate regiunile țării. Prin sesiuni hipoterapeutice, cei mai vulnerabili copii vor beneficia de reabilitare fizică prin curse de cai, gimnastică, activități sportive conduse de terapeuți cu experiență.

Bilete electronice sunt puse vânzare pe Eventbrite GALLOP FOR HOPE sau pot fi procurate de la organizatori.  Cei interesați că contribuie cu o donație pentru dezvoltarea acestui program educațional o pot face prin intermediul campaniei de crowdfunding lansată:  https://www.gofundme.com/GallopMoldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente