(video) Salvat de public! Ștefan Roșcovan, unicul basarabean de la Vocea României, merge în etapa următoare

15136014_1617424511894369_4872004523061142407_n
Foto: Facebook/Stefan Roscovan

Ștefan Roșcovan este singurul concurent basarabean rămas în competiția vocilor de la ProTV. Tânărul de doar 17 ani a reușit să impresioneze juriul dar și publicul în prima ediție de LIVE-uri a showului, fiind concurentul din echipa Loredanei care a primit vot de încredere din partea telespectatorilor.

Ștefan a interpretat piesa „Incomplete” a băieților de la Backstreet Boys. Toți antrenorii au fost de acord că prestația tânărului a fost cea mai bună din echipa Loredanei. Ștefan a reușit să obțină cele mai multe voturi din partea publicului. În acest mod, el s-a calificat pentru următoarea etapă de LIVE-uri.

„Este greu să explic cum e să fii în live-uri la Vocea României. Cred că este vorba de încrederea Loredanei de a mă pune în top 3 în echipa sa. Și acum e un lucru normal să simt o presiune, pentru că nu vreau să o dezamăgesc. Sunt unicul basarabean rămas în proiect și sper să reprezint țara cât mai bine”, spunea Ștefan într-un interviu acordat organizatorilor înainte de etapa LIVE-urilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente