Recomandări de evenimente pentru prima zi de iarnă

girl-from-behind-with-fantasy-sky-picjumbo-com

O altă zi a săptămânii ne aduce noi evenimente și posibilități de dezvoltare. Astfel, pentru ca prima zi de iarnă să fie memorabilă și de neuitat, noi vă propunem câteva evenimente:

#1.ICT Career Orientation

event-1

La eveniment veți avea șansa să comunicați direct cu cei mai importanți angajatori din domeniul TIC și aflați direct de la aceștia care sunt direcțiile de carieră pe care le puteți urma, care sunt cele mai recente tendințe, instrumente, metodologii utilizate în cadrul companiilor, care sunt acțiunile pe care pot și trebuie să le urmeze pentru a obține un job bun și a se afirma la locul de muncă. Aici găsiți agenda evenimentului, iar pentru mai multe detalii intrați aici.

#2. 1 Decembrie – 1 Kilometru de Tricolor

event-3

Evenimentul are scopul de a marca 98 de ani de la Marea Unire din 1918 și este organizat de Asociația Obștească „Onoare, Demnitate și Patrie”, care este o organizație apolitică, non-profit și are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale și a culturii românești. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

#3. Ce? Unde? Când? Cupa „Napoleon”

event-4
Este a 2-a cupă de anul acesta organizată de către echipa LanesrA în cadrul liceului Mihai Eminescu. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

#4. Talent Show

event-5
Dacă sunteți pasionați de muzică, dans sau teatru, atunci evenimentul dat este pentru tine. La concurs sunt așteptați copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 7 și 30 de ani, care cred că talentul lor merită a fi descoperit. Mai multe detalii găsiți aici.

#5. Plugged/Unplugged Thursday

event-6
Dacă ai un instrument muzical care încape pe ușa Spălătoriei și mai ales unul pe care îl poți mânui – ia-l cu tine la Plugged/Unplugged Thursday. Ești binevenit să improvizezi în voie, să cânți piesele proprii sau cover-urile care-ți plac pentru toți prietenii Barului. Mai multe detalii găsiți aici.

#6. Aloha party

event-7
Festivalul de iarnă din Hawaii – Hola Aloha va fi sărbătorită la Coffeemolke. Informații suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente