Găsește izvarul care-ți definește personalitatea la Winter Charity Bazaar 2016

amba
Foto: Ambasadorul UK în Moldova, Phil Batson Photo Credit: Beni Thelmia

Iarmarocul Caritabil de Iarnă este cu siguranță unul din cele mai așteptate evenimente ale sezonului. Cea de-a 20-a ediție a Winter Charity Bazaar va avea loc la 3 decembrie, între orele 10:00 – 17:00 în pavilionul II de la Moldexpo. Intrarea în acest an va fi de 20 de lei.

Tradițional, evenimentul e organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova în luna decembrie, cu participarea comunității internaționale și poate fi considerat ca o călătorie în jurul lumii, unde fiecare țară va prezenta produse autohtone, bucate și băuturi tradiționale, lucrări de artă, haine, cărți și jucării pentru copii, toate la un preț accesibil.

Este prevăzută participarea a mai multe misiuni diplomatice și reprezentanțe ale organizațiilor internaționale acreditate în Republica Moldova, consulate onorifice, agenți economici și ONG-uri.

Surpriza evenimentului este tombola generoasă cu multe premii de la donatori și sponsori. Veselia celor mari și mici va fi asigurată prin muzică, dansuri, colinde de Crăciun care vor aduce o atmosferă de sărbătoare și o duminică specială în mijlocul comunității diplomatice.

targ11

Detalii vedeți în evenimentul de pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente