(video) Atenție! Bărbatul din imagini este căutat de poliție. Este bănuit că ar fi jefuit un automobil

baiat3

Bărbatul din imagini este căutat de poliției pentru că ar fi fost implicat la spargerea unui automobil de model Mercedes Benz, parcat pe strada Calea Ieşilor. Potrivit poliției, acesta ar fi furat un notebook şi un acordeon în valoare totală de 1 500 euro. În rezultatul investigaţiilor demarate, poliţiştii au stabilit că anume el ar fi fost implicat în comiterea furtului, fiind surprins de camerele de supraveghere într-o cafenea din apropiere.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un dosar penal pentru furt, iar făptaşul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău acumulează orice informaţie, ce ar ajuta la identificarea şi localizarea individului din imagini.

Persoanele care deţin informaţii despre suspect, sunt rugate să le comunice la numărul de telefon 078 88 80 55 sau 0 (22) 74-02-38, str. Calea Ieşilor 12.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente