Ultima zi de toamnă. Evenimente la care să te distrezi miercuri, 30 noiembrie

3oedgtf4r1

Este ultima zi de toamnă, iar pe lângă asta o zi de miercuri care poate fi petrecută interesant alături de prieteni. Iată la ce evenimente puteți merge.

#1. ITCoffee #91

Clubul IT-iștilor matinali revine miercuri, de la ora 09:00 la Caffe Lavazza Club. Înarmează-te cu bună dispoziție și începe dimineață cu discuții din domeniul tău preferat. Afli detalii aici.

 

#2. Spectacolul „Văduva veselă”

Începând cu ora 18:00, Teatrul de Operă și Balet te așteaptă la un spectacol selecte. „Văduva Veselă” este o operetă în trei acte de Franz Lehar. Urmărește evenimentul pe Facebook.

 

#3. Lansarea detectivului „Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo

Petrece ultima zi de toamnă venind la lansarea cărții „Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo. Vei avea parte de LIVE MUSIC și multe alte surprize! Cartea va putea fi achiziționată la eveniment cu autograful autoarei. Când? Miercuri, 30 noiembrie, ora 18:00. Unde? Draft Arena, bd. Dacia, 35. Află detalii aici.

 

#4. Premieră „Martiri” de Marius von Mayenburg

Centrul Naţional de Educaţie prin Artă prezintă spectacolul „Martiri”, o premieră absolută pentru Republica Moldova, după textul lui Marius Von Mayenburg, în regia lui Vlad Ciobanu. Evenimentul începe la ora 18:00. Află detalii aici.

 

#5. Atelier de Leadership. Descoperă liderul din tine

Leadership-ul nu ţine, neapărat, de experienţă, educaţie sau talent. Este o chestiune de alegere. A fi lider este o decizie personală. Cu asta începe totul. La acest training vei învăța: felul în care funcționează principiile de influențare, felul în care se face leadership la nivelul propriei persoane, ce înseamna carisma și inteligența emoțională în leadership. Evenimentul are loc la Art Cafe și începe la ora 18:30. Participarea la training: 200 lei. Înregistrarea se face la numărul de telefon: 078122235. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#6. IQuiz-237

Ești gata pentru un nou quiz? Dacă da, adună-ți prietenii și veniți la IQuiz 237, ce are loc la berăria Draft (str. Constantin Tănase 6). Evenimentul începe la ora 20:00. Urmărește detaliile pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente