(video) Unde-s tinerii. Constantin Botezat, pictorul basarabean care a sensibilizat Europa și America prin talent și creativitate

15231552_1445757395453406_614336435_o

21 de ani, mult talent și creativitate nemărginită. Constantin Botezat este un tânăr pictor originar din Republica Moldova care a reușit deja să se afirme la nivel internațional prin numeroase expoziții de picturi.

Părinții lui au fost receptivi la primele semne care îi pronosticau lui Constantin o carieră artistică, iar din acest motiv tânărul a absolvit la Chișinău Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”, față de care este recunoscător până în prezent. Și-a urmat studiile la Cluj, acolo unde activitățile sale s-au extins și au reușit să-i contureze o vastă experiență artistică.

Tot la Cluj, Constantin a devenit membru al galeriei internaționale de artă contemporană IAGA. Platforma culturală se află în inima Transilvaniei și acordă o atenție deosebită lucrărilor tinerilor artiști.

Recent, Constantin a reușit să impresioneze și publicul iubitor de artă de peste ocean. În cadrul a patru luni, el a deschis trei expoziții în trei locații diferite: Salt Lake, Hollywood și Los Angeles.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente