Vrei să creezi GIF-uri, cărți de vizită sau logo-uri? Înregistrează-te la „LeaderSHE – Graphic Design Academy”

eet3361net

Dacă ești interesată de Fotografie, Design, Social Media sau pur și simplu vrei să îți dezvolți abilitățile în Photoshop și Illustrator, Academia LeaderSHE vine la tine cu un nou proiect, care te va ajuta, într-o perioadă relativ scurtă de timp, să înveți tot ce este necesar pentru a crea un banner, o animație sau o carte de vizită.

 

LeaderSHE – Graphic Design Academy este un proiect marca Academia LeaderSHE, care are drept scop dezvoltarea de hard skills în rândul tinerelor. Acesta va avea loc în Chișinău și va fi sub forma unor traininguri cu rețeta îndrăgită de toți: mai puțină teorie, mai multă practică. Întrucât suntem în era informațională, aceste abilități vor fi un plus în CV-ul tău, pentru majoritatea locurilor de muncă.

Astfel, în prima ediție, participantele care sunt pasionate de design, în sensul larg al acestui domeniu, vor învăța Adobe Photoshop și Adobe Illustrator, iar la sfârșitul proiectului fiecare va putea să creeze următoarele lucruri:

  1. Print Design – invitații, cărți de vizită, bannere, flyere, postere;
  2. Social Media Design – fotografie de profil, cover, postare, Imagine GIF;
  3. Design Vectorial – logotipuri, ilustrații.

Proiectul se va desfășura în perioada 10 decembrie 2016 – 10 februarie 2017, iar lecțiile vor avea loc o dată pe săptămână. Accentul se va pune pe calitate și însușirea fiecărui instrument, iar abordarea va fi individuală, de aceea va fi selectat un număr restrâns de participante.

Ca să participi la acest curs, trebuie să întrunești câteva cerințe:

  • Să ai vârsta cuprinsă între 16 – 21 de ani;
  • Să fii interesată de Design;
  • Să ai un laptop cu sistem de operare Windows.

Proiectul poate suferi unele modificări, în dependență de necesitățile participantelor. Taxa de participare este de 500 de lei. Completează acest formular pentru înregistrare la proiect. Înregistrează-te până la data de 8 decembrie!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente