(video) 5 supraviețuitori, 76 de victime! Un avion cu o echipă braziliană de fotbal la bord, s-a prăbușit

112908271730554016

(UPDATE 12:30) Poliţia columbiană anunţă un bilanţ tragic: 5 supravieţuitori şi 76 de victime în urma accidentului aviatic. Unul dintre răniţi a decedat pentru că echipele de salvare nu au putut ajunge în timp util la spital.

Un avion cu 81 de persoane la bord, printre care membrii unei echipe de fotbal din Brazilia, s-a prăbușit luni seară în Columbia, în apropierea orașului Medellin, iar în prezent echipele de salvare îi preiau pe supraviețuitori, a anunțat Asociația de aviație civilă columbiană

Potrivit unor surse oficiale, șase persoane au supraviețuit accidentului. Avionul transporta 72 de pasageri, printre care membrii echipei de fotbal braziliene Chapecoense. Aceasta se deplasa la Medellin pentru a juca miercuri partida tur a finalei Copa Sudamericana contra echipei locale Atletico Nacional, scrie agerpres.ro. 

Prăbușirea a avut loc luni seară în jurul orei locale 22:00 (marți ora 03:00 GMT). Autoritățile aeroportuare din Medellin au precizat că accesul la locul unde se află epava avionului este îngreunat de condițiile meteorologice nefavorabile.

Componenții echipei braziliene de fotbal Chapecoense se deplasau către orașul columbian Medellin pentru a disputa prima manșă a finalei Copei Sudamericana, împotriva formației locale Atletico Nacional, în momentul în care aeronava în care se aflau s-a prăbușit.

Avionul decolase din Bolivia și s-a prăbușit în apropierea aeroportului Jose Maria Cordova din Medellin, precizează agenția EFE.

Potrivit oficialilor aeroportului din Medellin, aparatul transporta 72 de persoane și 9 membri ai echipajului.

„Confirm. Avionul înmatriculat CP2933 transportând echipa @ChapecoenseReal.Aparent există supraviețuitori”, a scris pe Twitter un responsabil al aeroportului columbian.

Potrivit oficialilor aeroportului din Medellin, aparatul transporta 72 de persoane și 9 membri ai echipajului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente