Cazul BEM, luat în vizor de Procuratură. Mai mulți deputați implicați

1-156-920×517

Mai mulți deputați din Parlamentul Republicii Moldova încearcă să ocupe „poziția de apărare” în cazul furtului din cele trei bănci. De această părere este procurorul general interimar, Eduard Harunjen, care a fost exprimată în cadrul audierilor din Legislativ.

„Sunt mulți factori politici care împiedică ancheta, inclusiv unii dintre cei prezenți acum în sală. Ei vor încerca să desprindă fiecare detaliu important pentru a-și crea ulterior poziții de apărare.”, a spus procurorul general interimar.

Harunjen i-a informat pe deputați că, în ancheta privind furtul banilor din cele trei bănci au fost deschise 177 de cauze penale. În același timp, Eduard Harunjen a anunțat că, la etapa actuală este efectuat un studiu privind întoarcerea fondurilor scoase din țară.

În 25 noiembrie, în Parlament, au avut loc audieri în cazul anchetei fraudei bancare. În cadrul lor, în fața deputaților au fost invitați procurorul general interimar, Eduard Harunjen, și guvernatorul Băncii Naționale, Sergiu Cioclea, să prezinte rapoarte despre investigație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente