Învață limba engleză la Chișinău cu Acord Plus și fii gata să descoperi noi orizonturi

acord11
Foto: Acord Plus

Cunoașterea limbii engleze este probabil una dintre cele mai căutate competențe, ce se regăsește în toate cerințele oricărui loc de muncă. A apus vremea când învățarea limbii engleze era accesibilă doar anumitor persoane.

Fie că te afli în prag de BAC, vrei să te angajezi sau să profiți de un program internațional de mobilitate adresat studenților, ai nevoie să cunoști limba engleză.

Acord Plus oferă programe complete de învățare a limbii engleze, în Chișinău.

Ce poți învăța la Acord Plus?

Poți apela la cursurile noastre special create pentru diferite nevoi. Poți apela la cursuri de limba engleză intensive, pentru a-ți putea lua o certificare internațională ce atestă nivelul limbii engleze. Sau dacă BAC-ul este după colț și încă nu te simți stăpân pe conversațiile purtate în engleză, te putem ajuta noi! Iar dacă dorești doar să-ți perfecționezi nivelul limbii engleze și să capeți mai multă încredere în propriile abilități de a comunica în limba engleză, Acord Plus este locul potrivit pentru tine!

Lucrăm cu o echipă de profesori tânără, dedicată și dinamică. Pasiunea pentru limba engleză este ceea ce ne unește, de aceea suntem cei mai buni în ceea ce facem.

Învățarea unei limbi străine este o metodă foarte bună de a te redescoperi. Numeroase studii indică faptul că învățarea și cunoașterea fluentă a unei limbi străine, ajută semnificativ la dezvoltarea creativității.

Poate că ești nevoit să înveți limba engleză sau ești doar pasionat și dorești să îți perfecționezi abilitățile deja dobândite. Nu mai ezita și verifică tipurile de cursuri Acord Plus pentru a vedea care program este potrivit pentru nevoile tale. Dorim să te ajutăm să-ți atingi obiectivul de a cunoaște cât mai bine posibil limba engleză!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente