(video) Dodon îi dă replică lui Băsescu: „Nu am nevoie de sfaturile dânsului…”

collage1

Traian Băsescu, aflat într-o vizită la Chișinău l-a sfătuit pe Igor Dodon, președintele ales al R.Moldova „să nu piardă vremea și să aleagă Vestul”, în replică Dodon a declarat pe o rețea de socializare că nu are nevoie nici de sfaturile, nici de experiența lui Băsescu de unionist neîmplinit.

„Uneori e mai bine să nu ai deloc experiență politică, decît să ai una ca a dumnealui…”, a mai adăugat Dodon. Totodată, acesta a presupus că Băsescu, după rateurile din România, vrea să-și facă un partid sau o mișcare proprie unionistă în Republica Moldova și acum caută mijloace să se poziționeze față de președintele statului care este statalist.

Amintim, că Traian Băsescu, președintele partidului Mișcarea Populară, a avut sâmbătă o întâlnire electorală la Chișinău. În cadrul acesteia, și-a manifestat siguranța că Republica Moldova are viitor doar în Uniunea Europeană, împreună cu România.

A venit și cu un sfat pentru președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, care vineri, în cadrul unui interviu pentru TVR, a declarat că nu va denunța Acordul de Asociere și că „cetățenii trebuie să decidă dacă vor să meargă spre Est sau spre Vest”.

„Am luat notă de declarația făcută de domnul Dodon. Și-a mai diminuat elanul spre Uniunea Vamală.Spune că va întreba poporul, dacă să meargă spre Est sau spre Vest. Iar eu îi dau un sfat, de aici de la Chișinău: nu mai pierde vremea, ia-o spre Vest, că aceasta este direcția”, a spus fostul președinte român.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente