11 recomandări de evenimente pentru ultima sâmbătă din toamna 2016

lemon

Toamna se apropie de sfârșit, însă distracție continuă, vedeți mai jos lista noastră de recomandări pentru sâmbătă, 26 noiembrie.

#1. Makers Moldova Meetup #7

Pe 26 noiembrie, comunitatea de tineri pasionați de tehnologie „Atelier 99” revine cu cea de-a șaptea ediție a evenimentului „Makers Moldova Meetups” – întâlnire în care se vor discuta ultimele noutăți în materie de știință, tehnologie și dezvoltarea comunității. Persoanele care au o idee de proiect sunt mai mult decât binevenite să-și prezinte ideea și, ulterior, să beneficieze de suport din partea A99. La ora 12:00 la iHUB, detalii în eveniment.

#2. Forumul Inovațiilor Folclorice – Folk reGeneration

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO vă invită la Forumul Inovațiilor Folclorice “Folk reGeneration”, care va avea loc la data de 26 noiembrie 2016, ora 11:00, în incinta Teatrului Național “Eugene Ionesco”, bd. Grigore Vieru 11. Detalii pe Facebook. 

#3. Traian Băsescu vine la Chișinău!

Este prima vizită a lui Traian Băsescu la Chișinău după obținerea cetățeniei Republicii Moldova. În cadrul acesteia, fostul președinte al României se va întâlni cu cetățenii R.Moldova la Filarmonica Națională, pe 26 noiembrie, începând cu ora 11:00. Detalii în eveniment.

#4. Global Café

Vino la Global Cafe un eveniment creat special pentru tine, ce este bazat pe schimbul de experiență dintre tinerii care au participat într-un program de exchange internațional și cei care și-ar dori să facă acest lucru. Vino cu prietenii, familia și toți colegii de la facultate pentru a face cunoștință cu internaționalii ce fac voluntariat aici în țara ta și pentru a afla detalii cum poți să mergi și tu în țara lor. Global Cafe îți va colora din plin seara de sâmbătă din 26 noiembrie la iHUB, la ora 13:30. Detalii pe Facebook 

#5. Mortal Kombat Tournament

Press Start revine cu un nou eveniment marca Mortal Kombat care își propune ca scop să-i întrunească pe cei mai buni dintre cei mai buni. De această dată vă promitem mai mulți adversari puternici, o provocare mult mai mare care vă va umple sângele cu un val de adrenalină and let’s not forget about having double the fun, toate acestea fiind însoțite de premii pe măsură, menite să răsplătească din plin câștigătorii acestei lupte aprige pentru titlul de campion și premiul mare. Acestea fiind spuse, ia-ți controller-ul și prietenii, iar noi te așteptăm sâmbătă, 26 noiembrie la Mortal Kombat Tournament, în incinta localului DeJaVu, la ora 14:00. Detalii în eveniment.

#6. Red IceCream | Revival / Live at Albion

În sfârșit revenim cu un concert solo, cu alte cuvinte spus RENAȘTEREA formatiei „RED ICECREAM” într-o nouă componență, piese noi, un concept diferit, sunet calitativ și în sfârșit texte în limba română pentru toți fanii noștri! Ieșim la un nou nivel , într-o noua eră! La ora 20:00, la Albion, detalii pe Facebook

#7. Zina Karabina

LGBT Performance-party, la ora 21:00, la Spălătorie, detalii în eveniment.

#8. ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI 3D (RO)

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase! Detalii pe pagina oficială

#9. Chatbot Development Workshop

Învățați să faceți chatbots, la 10.00, la iHUB, detalii pe Facebook

#10. Free Book Club with Will Dickson: „October” by Martin Amis

Cititul unei cărți în engleză este cea mai eficientă metodă de a învăța această limbă. Şi pentru că cititul unei cărţi în întregime pare câteodată dificilă, ALC Buiucani te invită la Clubul de Carte! Aici vom citi istorioare scurte, însă captivante, le vom discuta cu profesorul nostru de limbă şi literatură engleză Will Dickson din Statele Unite ale Americii! În acestă sâmbătă, pe data de 26 noiembrie, ora 12:00, vom lectura istorioara: „October” scrisă de către Martin Amis, detalii în eveniment.

#11. Glintwein party at Versenz Cafe

Petrecerea începe la 21:00, la Versenz Cafe, detalii pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente