10 recomandări de evenimente pentru joi, 17 noiembrie

leaves-fall-colors-rainbow

O nouă zi de joi plină de evenimente interesante. Echipa #diez vă face alegerea mai ușoară și vă recomandă zece evenimente la care ați putea merge.

#1. Filmul „Cyberbully” din cadrul săptămânii filmului La Strada

Pentru o imagine mai clară asupra violenței împotriva femeilor, dreptului femeilor la condiții de muncă decente, traficului de ființe umane și siguranței online a copiilor, centrul internațional „La Strada” vă invită la o săptămână de filme tematice, urmate de discuții cu specialiști din domeniu. La ora 18:00, la Odeon. Detalii în eveniment.

#2. A’Petit Cafe cu Bunătăți de la Marika

La 17 noiembrie, ora 16:00, pe str. Studenților 7/9 se deschid larg ușile cafenelei pentru a vă putea îndulci cu cele mai delicioase deserturi din capitală. Vor fi multe surprize culinare – dulci, dar nu numai: ateliere pentru copii, degustare, reducere la toate produsele de -25%, dar şi multe altele. Detalii pe Facebook.

#3. Balul Bobocilor Interuniversitar

La ora 19:00, la clubul de noapte Sfinx. Detalii în eveniment.

#4. Рок-концерт Deadline — «Мы будем вместе» Stela Boțan

Concert rock la Albion, la ora 20:30, intrarea 50 lei. Detalii pe Facebook.  

#5. Everybody knows

O seară dedicată muzicii lui Leonard Cohen, la ora 21:00, la Spălătorie. Intrarea liberă, detalii în eveniment.

#6. Atelier Magic Box

Joi, 17 noiembrie, zi rece de toamnă tîrzie, la 15:00 ne vedem la tradiţionalul atelier #MagicBox, unde vom decupa cutii deosebite. Locaţia: Tucano de la Rişcani, bd. Moscovei 1/3, mesele noastre sunt cele de lângă fereastră. Detalii pe Facebook.

#7. Eveniment informativ despre oportunitățile Erasmus+

Centrul Artico, la ora 16:00, organizează al doilea eveniment informativ Erasmus + unde vor fi prezentate oportunități de mobilitate internațională pentru tineret. Dacă ești interesat de programe de schimb de tineret, cursuri de training și de Seviciu European de Voluntariat atunci, ești binevenit la eveniment. Acesta are ca scop informarea tuturor persoanelor interesate de a experimenta aceste oportunități. Detalii în eveniment.

#8. Inspiring Women in Fashion Business

15109505_1444200092274503_4053799240590865520_n

Fie că ești designer, studentă, profesionist, antreprenoare de succes în domeniul fashion sau doar la început de cale, te invităm alături de noi, joi 17 noiembrie la Inspiring Women in Fashion Business!

Un eveniment ce își propune să pună în valoare femeile din industria ușoară care au reușit să-și dezvolte o afacere în acest domeniu și să dea un plus de curaj și motivație femeilor care își doresc o carieră în industria modei.

Într-un format neformal, interactiv, plin de energie, vom crea o platformă pentru discuții, în care vor participa doamne din industria ușoară (personalități din domeniul confecțiilor, accesorii și încălțăminte), care au lansat propriul brand si au o istorie de succes de povestit tinerilor ce aspiră să-și croiască un viitor în lumea modei. Detalii pe #diez. 

 #9. Club de Film Documentar: „Requiem for the American Dream”

Clubul de Film Documentar anunţă vizionarea filmului: „The Requiem For The American Dream” un Must -Watch a anilor 2015! Doriţi să vă îmbunătăţiţi limba engleză?  Vă impresionează filmele documentare şi aţi vrea să le discutaţi cu moderatorul nostru? Atunci vă invităm la Centrul Lingvistic American Buiucani!

Joi, 17 noiembrie, la ora 18:00 vom rula filmul documentar”The Requiem For The American Dream” în original, cu subtitre în limba engleză. Imediat după, vom discuta în baza acestuia cu Tony, prietenul nostru din California! Popcorn si Coca-Cola gratis pentru fiecare participant!. Detalii pe Facebook. 

#10. Wine art – paint with wines

Vrei să înveți să desenezi în vin? Vino la 19:00, la Rozmarin Cafe, detalii în eveniment. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente