Ivana, prima soție a lui Trump, vrea un post de ambasadoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ivana, prima soție a lui Donald Trump, aspiră la un post de ambasadoare după victoria în alegeri a candidatului republican, și ar viza ca țară Republica Cehă, relatează Agerpres.

După victoria în alegerile prezidențiale din SUA a lui Donald Trump sunt mulți cei care, departe de a-i întoarce spatele, doresc să-l aibă cât mai aproape.

Fără a merge mai departe, surpriza a fost oferită de fosta sa soție Ivana Trump, care a făcut o declarație curioasă într-un interviu acordat ziarului New York Post. Ea și-a manifestat interesul pentru a deveni prima ambasadoare americană în Republica Cehă, țară în care s-a născut în urmă cu 67 de ani.

„Vreau să fiu ambasadoare”, a spus prima soție a lui Trump și mamă a celor trei copii ai săi: Donald Junior, Eric și Ivanka. „Acolo m-am născut, vorbesc limba. Sunt foarte cunoscută de toată lumea. Nu doar în SUA. Am scris patru cărți care s-au tradus în 25 de limbi în peste 40 de țări”, a declarat Ivana ziarului new-yorkez.

Ea a asigurat că nici măcar nu are nevoie de numele fostului soț, deoarece „toată lumea o cunoaște ca Ivana”.

Fosta soție a lui Trump și-a dat cu părerea și despre cum va fi viața viitorului președinte al SUA la Casa Albă, având în vedere că va fi nevoit să plece din luxoasa reședință pe care o ocupă la Trump Tower.

„Cred că Trump Tower și chiar casa mea din New York sunt mult mai bune decât Casa Albă (…) Dar, așa cum a spus și Donald: ‘Dacă și alți președinți au putut să trăiască acolo….”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...