(video) Igor Dodon susține că este gata să-și apare victoria din alegeri și prin contra proteste

Igor Dodon
Foto: Privesc.eu

Socialistul Igor Dodon a declarat într-o conferință de presă că atât rezultatele prezentate de CEC, cât și numărătoarea paralelă a celor de la PSRM, a confirmat că acesta a învins în scrutinul prezidențial din 13 noiembrie.

„Alegerile au fost deja recunoscute de către numeroși observatori internaționali și ați văzut că sunt mai multe mesaje de felicitare din partea președinților diferitor state”, se laudă Igor Dodon.

„Regret poziția oponenților mei politici care au dat dovadă că încă nu au maturitatea politică să recunoască democrația în Republica Moldova și incită oamenii la ură, proteste și la nerecunoașterea alegerilor. Stimați oponenți politici aveți curaj măcar aici să recunoașteți înfrângerea”, susține Dodon.

Socialistul a declarat că speculațiile de pe dreapta crează și deja apar un val de contra proteste de stânga. „Noi șapte ani, partidele pro Moldova, pro stataliste, am așteptat această victorie. Eu am organizat 560 de proteste în ultimii 4 ani. Dacă voi credeți că noi nu vom apară această victorie, nu vă jucați cu focul. Oamenii din teritoriu mă sună și mă întreabă când să vină la proteste. Eu nu vreau să fac aceste lucruri. Eu chem oamenii la liniște. Stimații mei susținători „nimeni nu iese la protest, până eu nu am să spun. Dar dacă o să spun, nu vă jucați cu focul”, a mai spus Dodon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente