Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Masa Rotundă de discutare a rezultatelor monitorizării lucrărilor de reparație și reabilitare a drumurilor din mun. Chișinău

   1397

Centrului Analitic Independent Expert-Grup invită la Masa Rotundă de discutare a rezultatelor monitorizării lucrărilor de reparație și reabilitare a drumurilor din mun. Chișinău. Evenimentul va avea loc marți, 15  noiembrie 2016, între 14:00-16:00, în sala de conferință a hotelului „Regency" (mun. Chișinău, strada Sfatul Țării 17, MD-2012).

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate metodologia, rezultatele și recomandările cheie ale procesului de monitorizare a lucrărilor de reparație și reabilitare a drumurilor din municipiul. Printre problemele cheie depistate se numără abaterile procedurale în planificarea și executarea achizițiilor publice, un set de lacune ce țin de executarea lucrărilor.  

La eveniment sunt invitați reprezentanții Ministerului Transporturilor, Primăriei Municipiului Chișinău, Consiliului Concurenței, CNA, Ministerului Finanțelor, Agenției Achiziții Publice, experți și reprezentanți ai sectorului academic, autoritățile responsabile de politici sectoriale.

Conferința își va ține lucrările în limba română.

Pentru confirmarea participării vă rugăm să lăsați un mesaj la adresa: natalia@expert-grup.org sau la numărul de telefon 022-929994 până pe 15 noiembrie, ora 9:00.

PDF