(hartă) INP propune unele modificări la intersecția străzilor Ismail și Calea Basarabiei

img_1820

Inspectoratul Național de Patrulare, în baza unui studiu-analiză efectuat la intersecţia străzilor Ismail – Calea Moşilor – Calea Basarabiei – Varniţa, propune de a fi direcţionate mașinile de mare tonaj pe strada Industrială, de la rondul între străzile Calea Moşilor – Petricani – Calea Orheiului, în scopul fluidizării fluxului de transport.

În acest context, INP a înaintat o sesizare către Primăria municipiului Chișinău de a întreprinde acţiuni orientate la asigurarea condiţiilor de siguranţă şi la majorarea capacităţii de trafic a drumurilor publice.

15109340_1018068554987250_5615369544018273280_n

Totodată, întru realizarea problemei indicate, INP a solicitat intervenția Primăriei municipiului Chișinău de a aloca mijloace financiare pentru reabilitarea capitală a străzii Industrială, lărgirea, asfaltarea şi semnalizarea cu mijloace tehnice de dirijare a circulaţiei.

Menționăm, respectivele modificări au scopul de a soluționa problema la această intersecție, întru asigurarea condițiilor de siguranță rutieră și majorarea capacității de trafic a drumurilor publice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente