Tratamentele sunt foarte scumpe, iar din disperare mama micuţului merge să cerşească în centrul capitalei. Femeia spune că fiul ei mai are nevoie şi de un cărucior, un costum de reabilitare, dar şi un aparat care să ţină corpul copilului vertical. Acestea costă aproape şapte mii de euro, bani pe care familia nu-i are. 

Necazurile familiei au început de când copilul avea doar o lună şi jumătate. Atunci, micuţul a suferit o hemoragie intracraniană în urma căreia a stat în comă timp de două săptămâni. La opt luni, medicii au venit cu un diagnostic înfiorător: paralizie cerebrală. De atunci, au urmat tratamente peste tratamente.

Tratamentele sunt foarte scumpe, iar familia nu are posibilitate să-i asigure copilului medicaţia necesară. Doar tatăl lucrează, iar indemnizaţia de invaliditate trece puţin de o mie de lei. Din disperare, mama micuţului spune că a ajuns să cerşească pe străzi în capitală.

La cei 10 ani ai săi, Iana îşi dedică timpul liber frăţiorului ei, pe care spune că îl iubeşte enorm. Se roagă zi de zi ca el să se facă bine şi să aibă parte de o copilărie fericită.

Pe lângă căruciorul special, băieţelul are nevoie şi de un costum de reabilitare, dar şi de un aparat care să-l ţină vertical. În total, acestea costă şapte mii de euro, bani pe care familia nu are de unde să-i ia. Cine vrea să de-a o mână de ajutor micuţului de trei ani o poate face donând bani în conturile afişate pe ecran.