„Dragi prieteni, am analizat cu atenţie rezultatele alegerilor de ieri. Suntem învingători! Pentru că, realmente, am câştigat acest scrutin. Am impresia că unii dintre noi se comportă total nefiresc. E ca în cazul în care un hoţ de buzunare îţi fură portofelul şi ţie ţi-e ruşine să recunoşti”, scrie jurnalistul.

Totodată, Vasile Năstase enumeră metodele prin care au fost fraudate alegerile.

„Bandiţii au fraudat alegerile. Prin aducerea unor cetăţeni din stânga Nistrului, care au fost mituiţi în văzul tuturor, prin blocarea votului CELEI MAI MINUNATE ŞI DEMNE DIASPORE DIN LUME!!! Prin linşajul mediatic, prin finanţarea ilegală a campaniei lui Dodon, prin implicarea resursei administrative a lui Plahotniuc. Prin stingerea luminii în mai multe localităţi din ţară, inclusiv la unele secţii de votare din străinătate. Prin fraudarea electronică. Prin lipsa datelor despre recensământ, prin votarea multiplă, prin folosirea caruselului, prin votul morţilor, prin lipsa de control în secţiile din Găgăuzia, unde s-a votat mai avan ca pe timpul lui Brejnev”, afirmă Vasile Năstase.

„Diferenţa e de câteva zeci de mii. Fraudele sunt de sute de mii”, susţine jurnalistul. „Noi am învins! Pe bune, pe cifre, pe dreptate. Ei au furat. Să ne luăm victoria înapoi. Lupta continuă. Pe 13 noiembrie am recâştigat dreptul de a ne numi poporul deşteptat al Moldovei! Dodon, tu nu meriţi şi nu vei fi niciodată preşedintele poporului meu! Tu eşti Moş Gerilă al lui Plahotniuc. Atât. Şi nimic mai mult!”, a conchis jurnalistul.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.