Liderul PPDA spune că a fost la cele două secţii de la Varniţa, unde s-a documentat despre cum se încearcă fraudarea alegerilor prezidenţiale.

„Şi de aici, de pe malul Nistrului, este absolut clar că regimul odios a înţeles că riscă să piardă alegerile. Tocmai de aceea, a decis să purceadă la o fraudare fără precedent a acestora”, susţine Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA declară că din diasporă vin semnale tot mai îngrijorătoare, precum că moldovenii nu pot vota din cauza lipsei de buletine de vot.

„Atrag atenţia celor de la CEC, MAE, MAI şi alte instituţii ale statului care sunt captive în mâna lui Plahotniuc, că aceste ilegalităţi vor avea consecinţe penale pentru multe dintre slugile regimului”, a adăugat Andrei Năstase.

Liderul PPDA continuă să încurajeze cetăţenii cu drept de vot să iasă la alegeri, chiar dacă au mai rămas doar câteva ore până când secţiile de votare se vor închide.

„Sunt încrezător că vom câştiga! De partea noastră este poporul deşteptat al Moldovei. Este important ca acum, în aceste câteva ore care au mai rămas, să ne mobilizăm, să ne îndemnăm unii pe alţii pentru a merge la vot. Mă adresez tuturor cetăţenilor şi în mod special celor din Chişinău, tinerilor, din capitală şi din întreaga ţară, să depună un mic efort pentru a se deplasa la secţiile de votare. Agonia sistemului pluteşte în aer”, a  conchis Andrei Năstase.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.