Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (VIDEO/FOTO) Transportați GRATIS și REMUNERAȚI…

(VIDEO/FOTO) Transportați GRATIS și REMUNERAȚI cu 300 de lei. Alegătorii din stânga Nistrului, la vot în Rezina

La secțiile de votare din orașul Rezina, alegătorii din stânga Nistrului sunt duși cu transport organizat și sunt remunerați cu 300 de lei, după ce prezintă buletinul de identitate și fișa de însoțire pe care este aplicată ștampila de vot. Mai mulți martori oculari au publicat pe paginile de socializare zeci de fotogafi și mesaje în care semnalizează despre numărul masiv al automobilelor și microbuzelor care transportă cetățenii din or. Râbnița la secția de votare nr.42 situată or. Rezina.  Mai mult, internauții spun că sunt distribuite anunțuri prin care cetățenii din stânga Nistrului sunt informați că este organizat, la ore fixe, transport tur-retur pe traseul Râbnița-Rezina pentru doritorii de a merge la vot. 

ribnita

Un internaut scrie că buletinele de identitate și fișele de însoțire sunt fotografiate, iar oamenii sunt remunerați cu câte 300 de lei. 

rezina-lupascu-sergiu

„Rânduri imense. Piața centrală supraaglomerată…transport cu numere transnistrene care a împânzit întreg orașul…Iată așa cineva ne decide soarta”, scrie un alt internaut.

Și Misiunea „Promo-Lex” a distribuit imagini video surprinse de observatori în care buletinele de identitate și fișele de însoțire ale alegătorilor sunt fotografiate.

Martorii scriu că și autobuzul Direcției „Drumuri Rezina” a fost „mobilizat pentru alegeri”.

UpDate: După difuzarea informației, am fost contactați de către directorul S.A „Drumuri Orhei”, Veniamin Macari, care a negat faptul că autobuzul din imagine ar aparține Direcției „Drumuri Rezina” și a cerut dezmințire datelor expuse de ZdG.

rezina-olga-namolovan

Veniamin Macari spune autobuzul aparține serviciilor rutiere din stânga nistrului și are numere de înmatriculate transnistrene. Publicăm mai jos cererea S.A „Drumuri Orhei”.

drumurisa

Totodată, la secția de de votare nr. 26/42 s-au format cozi imense.

rezina3

Dacă în turul I la secția de votare nr. 26/42 din or. Rezina pe listele suplimentare au votat 1110 de cetățeni, astăzi, până la ora 15:30, la secția respectivă au exprimat votul deja 1767 de alegători.

rezinaalegeri

rezinaalegeri

Zia­rul de Gar­dă te ține la curent cu cele mai impor­tan­te eve­ni­men­te ale zilei de astăzi.

Urmărește LIVE TEXT: Alegem Președintele R. Moldova