Viorel Chetraru, față-n față cu șefa DNA, Codruța Kovesi. Ce au discutat oficialii

Șefa Direcției Naționale Anticorupție din România, Laura Codruță-Kovesi, a întreprins vineri o vizită la Centrul Național Anticorupție. Aceasta s-a întâlnit cu oficialii CNA, precum și șeful instituției, Viorel Chetraru, cu care a discutat despre subiecte actuale legate de lupta împotriva corupției.

„Spre deosebire de marea majoritate a concetățenilor mei care urmăresc activitatea DNA doar din presă, la CNA, Procuratura Anticorupție și Procuratura Generală am beneficiat de expertiza și asistența valoroasă a unui fost procuror DNA timp de o jumătate de an, cu sprijinul Delegației UE la Chișinău. Cu toții am avut atât de mult de învățat din această experiență, încât am ajuns să ne dorim cu toată sinceritatea să preluăm buna practică a DNA-ului românesc˝, a declarat șeful CNA, Viorel Chetraru.

Vizitate șefei DNA, Laura Codruță-Kovesi are loc în contextual desfășurării la Chișinău a Foromului moldo-român în domeniul justiției care se desfășoară în perioada 10-11 noiembrie. La eveniment au participat oficiali din ambele țări, printre care miniștrii Justiției a României și a Moldovei, speakerul Parlamentului RM, Andrian Candu ș.a.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.