(video) Care va fi prima vizită pe care o vor face Igor Dodon sau Maia Sandu dacă vor deveni președinte

1

În cadrul penultimei dezbateri dintre candidații la prezidențiale, s-a discutat despre viitoarele inițiative pe care le vor implementa în domeniul politicii externe, dar și despre securitatea Republicii Moldova. În cadrul emisiunii, cei doi candidați au mai menționat care va fi prima lor vizită dacă vor câștiga alegerile.

„Prima vizită oficială a mea în fucție de președinte va fi în Rusia. Noi trebuie să găsim limbă comună pe marginea câtorva subiecte foarte importante: exporturile, migranții și problema transnistreană. După aceea, vom merge la Bruxelles, unde vom rezolva alte probleme ce țin de colaborarea bilaterală, după care vom merge la București și la Kiev”, a susținut Igor Dodon.

Întrebată de către moderatoare unde va merge în primul rând dacă va fi președinte, Maia Sandu a subliniat că primele vizite pe care le face vor fi în teritoriu: „Voi merge în localitățile Republicii Moldova, acolo unde ne așteaptă oamenii să ne spună cât de greu trăiesc și trăiesc foarte greu, sunt săraci. Peste tot sunt oameni care merită efortul nostru, și cei supărați și cei mai puțin supărați e normal să fie supărați după atâția ani de hoții”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente