Gafă colosală: Victoria lui Trump a prins pe picior greşit o publicaţie celebră de peste ocean

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Toată lumea a fost mai mult sau mai puţin surprinsă de rezultatul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite. Doar că o cunsocută publicaţie americană a înregistrat pierderi uriaşe atunci când s-a grăbit să anticipeze victoria lui Hillary Clinton.

Newsweek a tipărit şi expediat peste 125.000 de exemplare având pe copertă chipul candidatei democrate, cu titlul „Doamna Preşedinte”. Revista era gata să jubileze astfel victoria în alegeri a lui Clinton.

Din păcate pentru ei, la final s-au văzut într-o situaţie jenantă şi au fost nevoiţi să recheme de la raft publicaţiile cu pricina.

Ca plan de rezervă, Topix MEdia, cea care editează revista, a dat bun de tipar şi pentru o variantă cu Trump preşedinte.

„Ca toată lumea, am fost şi noi luaţi prin surprindere”, a spus Tony Romano, unul dintre reprezentanţii editurii, pentru The New York Post.

Revista a apărut pe tarabele chioşcurilor de ziare marţi dimineaţă, dar a fost retrasă în mare grabă.

„Toţi distribuitorii au fost rugaţi să retuneze revistele noastre. Doar 17 dintre ele fuseseră vândute. În schimb, am trimis 150.000 de exemplare cu Trump Preşedinte. Sunt sigur că se vor vinde foarte bine şi acestea”, a adăugat Romano, potrivit stiripesurse.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...