Alegeri în SUA: Igor Dodon l-a felicitat pe Donald Trump cu victoria obținută

Igor Dodon
Foto: Privesc.eu

Donald Trump și-a asigurat cele 276 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câștiga președinția, învingând-o pe democrata Hillary Clinton. În urma acestei victorii, liderul PSRM, Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare republicanului în care menționează că americanii au înțeles că trebuie să promoveze o politică mai puțin agresivă în lume.

„America se îmbracă în roșu. Americanii au ales un președinte puternic, conservator, adept al valorilor creștine, care pledează pentru relații de prietenie cu Rusia. Victoria lui Trump este victoria cetățenilor americani asupra dezmățului liberal care a erodat temelia societății și a Statelor Unite. Americanii au înțeles că trebuie să-și păstreze valorile, tradițiile și țara și trebuie să promoveze o politică mai puțin agresivă în lume, o politică de apropiere de Est și de Federația Rusă în mod aparte. Așa va fi și în Moldova după 13 noiembrie. Socialiștii vor învinge, împreună cu cetățenii țării. Duminică ieșim la vot și alegem președintele”, a menționat Igor Dodon.

Menționăm că Trump a câștigat majoritatea statelor-cheie, inclusiv Ohio, Florida și Carolina de Nord, iar Clinton l-a sunat pe Trump pentru a-și recunoaște înfrângerea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente