15:41:37 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Un fost coleg de facultate a lui Dodon vorbește de SCHEMELE prin care s-ar fi îmbogățit liderul PSRM: „În afară de BANI nu vede nimic”

Partide/Comunicate 08.11.2016 15:50 Vizualizări19366 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un fost coleg de facultate a lui Dodon vorbește de SCHEMELE prin care s-ar fi îmbogățit liderul PSRM: „În afară de BANI nu vede nimic”


Viorel Donică, ex-director al Î.S. „Univers-Agro”, care s-a prezentat ca fost coleg de facultate al președintelui Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, a povestit în cadrul unei conferințe de presă, cum i-ar oferit mită de 10 mii de dolari pentru ca să fie ajutat să privatizeze un cinematograf. De asemenea, acesta a povestit schemele de corupție pe care le-ar conduce socialistul. .

Potrivit lui Donică, în 2005 a investit aproximativ 200 de mii de euro într-o afacere. Iar pentru că la un moment dat asupra sa se făceau presiuni şi risca să-şi piardă investiţia, a decis să apeleze la protecţia fostului coleg de facultate, care deţinea funcţia de ministru al Economiei. Igor Dodon ar fi acceptat să-l ajute contra sumei de 15 mii de dolari. Ca să-i poată oferi suma cerută, Viorel Donică spune că a vândut casa din satul natal.

Acesta a mai declarat că atât el, cât şi familia lui nu va vota pentru Igor Dodon în turul doi, pentru că acesta ar fi un om corupt: „Dodon este un om foarte corupt, pe care-l interesează doar banii. El, în afară de bani, nu vede nimic în faţa ochilor. Omul care face atacuri raider vrea să devină preşedintele ţării. Banii şi i-a făcut prin intermediul unor scheme ilegale”, a susține acesta.

De asemenea, acesta spune că liderul socialiștilor ar fi pus la cale şi o schemă în care se percep taxe pentru retragerea interdicţiilor de intrare pe teritoriu Federaţiei Ruse aplicate cetăţenilor moldoveni.

Solicitat să comenteze acuzaţiile, liderul PSRM a declarat că Viorel Donică ar fi fost „plătit” să facă asemenea declaraţii.


Stiri relevante
Top stiri

Actualitate
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md