Botanica: Un tânăr de 19 ani a fost surprins în timp ce fuma marijuana în propriul Mercedes

%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%83%d0%bd%d0%be%d0%ba14-700×352

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din raionul Ocniţa, a fost surprins de către un echipaj 902 din cadrul Batalionului Reacționare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în momentul când inhala substanțe narcotice cu un dispozitiv confecţionat artizanal, în propriul automobil.

Unitatea de transport de model Mercedes Benz, parcată suspect pe marginea drumului, a fost observată de poliţişti pe strada Munceşti din sectorul Botanica. La apropierea echipajului mobil 902, individul a încercat să arunce pacheţelul cu o substanță necunoscută, asemănătoare cu marijuana, precum şi dispozitivul respectiv. Intențiile lui fiind curmate, polițiștii a solicitat la faţa locului grupa operativă pentru documentarea circumstanțelor şi inițierea audierilor.

În acest context tânărul urmează a fi cercetat penal pentru consumul ilegal de substanţe narcotice şi sancţionat cu amendă în mărime de la 8.000 la 14.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Reiterăm că, Poliţia Capitalei a intensificat activităţile de prevenire şi combatere a traficului ilicit de droguri, asigurând suficiente forţe poliţieneşti la documentarea şi identificarea persoanelor predispuse la astfel de acţiuni criminale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente