Tânărul se afla într-un camion condus de un bărbat de 54 de ani, din satul Mihăileni. Potrivit poliţiei, şoferul conducea cu viteză sporită şi, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a derapat de pe şosea şi s-a răsturnat.

Din cauza loviturilor puternice, tânărul de 20 de ani s-a stins din viaţă pe loc. În autocamion se mai afla un pasager, de 53 de ani, care însă a scăpat cu viaţă. Acesta, precum şi şoferul, au ajuns la spital. Oamenii legii investighează cazul.

Un alt impact fatal a avut loc la Peresecina. Aseară, în jurul orei 21:00, un pieton a fost strivit mortal în timp ce traversa regulamentar strada. Victima este un bărbat de 53 de ani, din aceeaşi localitate.

La volanul maşinii se afla un bărbat din Bălţi, în vârstă de 38 de ani. Acesta susţine că locul nu era iluminat şi că nu a văzut pietonul. Şoferul mai spune că nu conducea cu viteză şi că nu consumase alcool. Tot el a sunat la poliţie imediat după ce s-a întâmplat totul. Acum oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele accidentului şi dacă şoferul putea evita impactul.