(VIDEO) Comuniștii, fericiți de decizia lui Lupu de duminică: Încă funcționează instinctele vechi de partid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Conducerea Partidului Comuniștilor a salutat, mai în glumă mai în serios, decizia lui Marian Lupu, de a nu se prezenta la vot în cadrul scrutinului din 30 octombrie.

Fostul deputat Constantin Starîș a remarcat faptul că Lupu a boicotat alegerile, așa cum a îndemnat PCRM pe tot parcursul campaniei.

„Suntem foarte fericiți că decizia PCRM, de a boicota alegerile, a fost respectată de președintele PD, Marian Lupu, care după cum se știe nu a votat. Înseamnă că încă funcționează instinctele vechi de partid”, a declarat Starîș.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, susține că retragerea lui Marian Lupu din cursa electorală a survenit contrar intereselor sale și că acest pas va afecta Partidul Democrat.

„Eu l-am văzut pe dânsul, Lupu era entuziasmat la începutul campaniei electorale. Mergea ca un tren peste tot, chiar dacă era fluierat de oameni. Era foarte activ”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că anterior președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, declarase că decizia de retragere a lui Lupu nu a fost luată de către organele de conducere ale partidului și a nemulțumit mai mulți membri ai formațiunii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...