(video) Igor Dodon către Maia Sandu: „Stimată oponentă politică, pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri!”

Igor Dodon
Foto: Privesc.eu

Candidatul socialist la funcția de președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a susținut în cadrul unei conferințe de presă că rezultatele turului întâi sunt foarte bune pentru PSRM. Dodon a mai declarat că este ferm convins de victoria din turul II și a îndemnat-o pe Maia Sandu să se pregătească să piardă alegerile prezidențiale pentru că încă nu a crescut pentru a câștiga această luptă.

„Primul tur a arătat foarte clar că populația RM dorește o guvernare de stânga. Primul tur a demonstrat că următorul președinte va fi un președinte de stânga, sociliast. Guvernarea cu toate metodele sale, cu tot instrumentariul, nu a putut să obțină un scor mai bun pentru candidata sa, candidata oligarhilor, Maia Sandu, decât 38%. […] 

Eu sunt ferm convins că Maia Sandu va pierde în turul doi și eu cred că ei înțeleg acest lucru. Se pregătesc, pregătiți-vă, cu atât mai mult dacă vom avea susținerea unor parteneri de stânga, victoria va fi de 60 la 40%, iar dacă nu va fi susținere va fi de 52, 53%. Acestea vor fi rezultatele turului doi, așa că stimată oponentă politică, Maia Sandu, pregătiți-vă! Noi ne cunoaștem, eu stimez oponenții mei politici și o să am o stimă deosebită față de orice oponent politic, mai ales față de doamne, domnișoare. Vă promit că și abordarea o să fie una sinceră, cinstită, onestă, dar pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri. Încă nu ați crescut pentru ca să câștigați lupta în aceste prezidențiale”, a declarat Igor Dodon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente