Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon: Victoria noastră e inevitabilă,…

Dodon: Victoria noastră e inevitabilă, iar acest lucru trebuie să-l înțeleagă toți

facebook.com/igor-dodon

„Mulțumesc cetățenilor. Ați dat dovadă de maturitate politică. Până la urmă, toți am luptat pentru alegeri directe. Mulțumesc colegilor. Alegerile au demonstrat că liderul opoziției socialiste se bucură de cea mai mare încredere. Existe șanse reale să învingem din turul I. Nu au fost procesate procesele verbale din Bălți, Basarabeasca, Găgăuzia. Suntem la limită. Dragi colegi din teritoriu, făceți-vă munca mai departe. Am încredere că putem obține victoria din primul tur”, a declarat Igor Dodon, liderul cursei electorale, în urmă cu câteva minute, la sediul PSRM.

„Victoria noastră e inevitabilă, iar acest lucru trebuie să-l înțeleagă toți… Să ne pregătim să obținem victoria în această campanie din turul I”,  a precizat Dodon, după care a menționat că va reveni cu alte informații peste 1-2 ore, atunci când vor fi cunoscute rezultatele finale.

Între timp, datele de la CEC arată că după ce au fost numărate  1,29 de milioane de voturi, Dodon continuă să scadă, el având 49,57 % din voturile exprimate. El este urma de Maia Sandu cu 37,15%.