(video) Răspunsul Maiei Sandu, dacă Igor Dodon va ieși învingător în alegeri

Maia Sandu
Foto: Privesc.eu

Candidata comună a opoziției de centru-dreapta, Maia Sandu, a declarat imediat după ce și-a exercitat dreptul la vot că dacă va învinge candidatul PSRM la scrutin, va respecta decizia alegătorilor, dar împreună cu alţi oameni oneşti va lupta ca lucrurile în ţară să se schimbe.

Eu voi respecta votul cetățenilor și o să continui să lucrez cu toți cei cu care am făcut echipă în această campanie și cu mulți alți oameni de bună credință, ca să ducem la bun sfârșit acestă agendă și anume să curățim țara de oameni corupți și să aducem la putere oameni cinstiți, care să se îngrijească de interesele noastre, cele a oamenilor onești”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a făcut apel către toți cetățenii să participe la scrutin și le-a transmis că nimeni nu poate lua decizia în locul lor. „Este foarte important să meargă și să voteze. Nimeni nu poate să ia o decizie mai bună decât ei, în raport cu persoana care poate să-i reprezinte. Și dacă o să meargă la vot, o să aibă dreptul să-i ceară președintelui țării socoteală atunci când lucrurile nu vor merge bine. Din perspectiva, dacă nu merg la vot, nu vor avea acest drept, nu vor putea cere președintelui socoteală”, a adăugat candidata.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente