Trimite e-mail | Printeaza
Electorala 2016
28.10.2016

În dreptul unui concurent electoral, în buletinul de vot, va fi aplicată ştampila „Retras”

În dreptul unui concurent electoral, în buletinul de vot, va fi aplicată ştampila „Retras”

Comisia Electorală Centrală (CEC) precizează că, în temeiul art. 46 alin. (6) din Codul electoral şi în conformitate cu decizia Curţii de Apel din 28 octombrie 2106, a decis abrogarea hotărîrii cu privire la înregistrarea dlui Marian Lupu în calitate de candidat la funcţia de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de către Partidul Democrat din Moldova, precum și a hotărîrilor subsecvente acesteia.

De asemenea, consiliile electorale de circumscripție și birourile electorale ale secțiilor de votare vor abroga hotărîrile ce vizează acreditarea observatorilor și confirmarea reprezentanților cu drept de vot consultativ din partea concurentului electoral, dl Marian Lupu, precum și alte hotărîri emise în baza demersurilor respectivului concurent.

Totodată, în buletinul de vot pentru alegerile la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 30 octombrie 2016, în dreptul concurentului electoral, Marian Lupu, va fi aplicată ştampila cu menţiunea „Retras”. Această sarcină va reveni funcţionarilor electorali din cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus