Fiica unui ex-ministru a fugit de acasă. Iată ce a urmat

Fiica minoră a fostului ministru al Apărării din Rusia Anatoli Serdiukov a dispărut miercuri seara, 26 octombrie, de acasă. Presa de la Moscova a anunţat că fetiţa de 13 ani ar fi fugit de acasă împreună cu o prietenă de-a sa de 16 ani. Fiica lui Serdiukov a trimis mamei sale un mesaj: ”Eu plec de acasă”.

Presa rusă a scris că minorele ar fi planificat din timp plecarea de acasă. Rudele celei de-a doua fetiţe au relatat reprezentanţilor mass-media că minora de 16 ani a mers în ajun cu fiica fostului ministru al Apărării la teatru. Pe 26 octombrie fetiţa a îmbrăcat haine călduroase, şi-a luat pe ascuns într-un rucsac un cort şi a plecat într-o direcţie necunoscută.

Totodată, unele surse de informare a scris că fetiţa înaltului oficial învăţa într-un colegiu din Marea Britanie şi se afla pentru câteva zile la Moscova. Aceasta deseori zicea că nu avea prieteni în colegiul unde învăţa.

Potrivit primelor informaţii, cele două fetiţe vroiau să găsească o casă părăsită într-o regiune rusească, unde „să locuiască împreună de sine stătător”.

Joi seara Life.ru a anunţat cu referire la surse poliţieneşti că fetiţa lui Serdiukov a revenit acasă. Prietena sa le-a spus oamenilor legii că ele au înnoptat într-o biserică din suburbia Moscovei.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.