Trimite e-mail | Printeaza
Electorala 2016
27.10.2016

Candidatul Independent Valeriu Ghileţchi rămâne în cursa pentru alegerile prezidențiale

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă pe care candidatul la alegerile prezidențiale a susținut-o astăzi. Valeriu Ghilețchi consideră că ultimele evoluții politice au creat prea multă confuzie în rândul alegătorilor. ”Ceea ce s-a întâmplat ieri a bulversat întreg electoratul, în special, cel pro-european. O retragere unilaterală necoordonată cu cel pe care vrei să-l susții și o respingere neînțeleaptă a susținerii care vine prin această retragere a lăsat alegătorii într-o ceață densă cu câteva ore înainte de alegeri,” a declarat candidatul. 

Valeriu Ghilețchi constată că este practic singurul candidat pro-european care promovează valori conservatoare. ”Nu putem lăsa ca Dl Dodon, care este anti-european prin definiție, să fie singurul apărător al valorilor morale. Mai mult ca atât nu cred că un lider care în trecutul său sovietic era împotriva lui Dumnezeu, poate să promoveze azi în mod autentic valori creștine”, argumentează Valeriu Ghilețchi.

În concluzie, candidatul independent, consideră că votul acordat pentru candidatura sa, nu este un vot irosit sau pierdut așa cum pretind unii, ci este un vot care va asigura că familia așa cum a lăsat-o Dumnezeu și este definită în Constituția RM va fi o prioritate pe agenda viitorului Președinte.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus