Reacția lui Usatîi: Plahotniuc o va promova pe Maia Sandu, la comanda Washingtonului

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, pe numele căruia a fost eliberat un mandat de arest și care se află la moment în Moscova, a comentat retragerea din cursa electorală a liderului PD, Marian Lupu, anunțată ieri.

Usatîi este de părerea că PD și-a anunțat susținerea pentru liderul PAS, Maia Sandu, la presiunea Washingtonului.

“Cei de la Washington l-au chemat pe Vlad Plahotniuc la ambasada Americii și i-au spus că-i blochează conturile și că o să le spună și britanicilor mai repede să-l rețină în cazul Gorbunțov. Totul pentru a o promova pe Maia”, a afirmat Renato Usatai într-un video pe care l-a postat pe Facebook.

În context, Usatîi spune că intenționează să își retragă candidatul său în favoarea lui Igor Dodon, pe care îl va susține în turul II. „Noi mergem înainte cu Dumitru Ciubașenco”, a adăugat Usatîi.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.